KIRKLARELİ / PINARHİSAR - Cevizköy Ortaokulu

Mrt

7. ve 8. sınıf Öğrencilerimizin gidecekleri liseyi netleştirmeleri adına İlçemizdeki Liseleri ve Kırklareli’nde LGS puanı ile öğrenci alan nitelikli liselerimizi ziyaret ettik.

Bizleri okullarımızda en iyi şekilde ağırlayan İdarecilerimize, Öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz

Çocuklarımız adına çok önemsediğimiz gezimize ulaşım desteği sağlayan Pınarhisar Belediye başkanımız Sayın İhsan Talay'a çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sosyal Bilgiler Öğretmenimizin ve Öğrencilerimizin eseri Sosyal Bilgiler sınıfımızı çok yakında açıyoruz

Drama;

- İletişim Becerilerini, ekip çalışmasını, diyoloğu, müzakereyi ve sosyalleşmeyi destekler.

-Hayal gücünü ve yaratıcılığı uyarır, insan davranışları ve empati hakkında daha iyi bir anlayış geliştirir.

-Drama eğitimi alan kişiler, eleştirel düşünebilir ve bilinçli kararlar alabilir.

Her yıl 5. sınıflarımız drama dersi ile bu kazanımları kazandırmayı hedefliyoruz. Yüzü Gülen çocuklarımız daim olsun.