T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / PINARHİSAR - Cevizköy Ortaokulu

Cevizköy Ortaokulu

Telefon
0288 625 53 88
Belgegeçer
Müdür Yrd.Eda K.ALEMDAR 0539 705 60 66
WEB
https://cevizkoy.meb.k12.tr
Adres
Cevizköy/Pınarhisar
Vizyon
Bilim ve kültür yuvası olarak geçmişin değerleriyle günümüzün ihtiyaçlarını birleştirip her geçen yıl kendini aşarak başarısını daima zirveye taşıma azminde olan bir okul olmak.
Misyon
Geleceğin bilinçli toplumu için Türk Milli Eğitim Sisteminin temel amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş toplumun temel değerlerine sahip bireysel farklılıkları dikkate alan, araştırma ve sorgulama beceresi gelişmiş, yaşam boyu öğrenmeyi ilke edinmiş, insan haklarına saygılı, Cumhuriyeti özümsemiş, Demokratik, çevreye ve doğaya saygılı iyi insan ve iyi vatandaş yetiştirmek.
Başarılar
Sportif anlamda Voleybol, Okçuluk, Bocce, Floor Curling, Dart, Bilek Güreşi, Korfbol il 1. li ve 2.liklerimiz vardır. Akademik anlamda da her yıl 10-15 öğrenci mezun ediyoruz ve en az 5 öğrencimizi sınavla alan nitelikli liselere göndermekteyiz. Ayrıca Güzel sanatlar ve Spor lisesi alanında yeteneği olan öğrencilerimizinde eğitim almalarına olanak sağlayıp istedikleri liselere yerleşmelerini sağlıyoruz.
Öğretmen :7
Öğrenci :71
Derslik :7
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler
08.50-15.10
Isınma
kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Pınarhisar ilçesinden servis olmadığı için orada ikamet eden öğretmenlerimiz özel araçları ile gelmektedir. Lüleburgaz İlçesinden 20dk da bir köyümüzden geçen Vize araçları vardır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Pınarhisar ilçesine 10km, Lüleburgaz ilçesine 30km, Kırklareli iline 40km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuzun Erkek küçük, yıldız kategorisinde Futbol, Okçuluk, Floor Curling, Bocce, Atletizm, Futsal, voleybol, Dart takımları, Kız küçük yıldız kategorisinde Futsal, Voleybol, Atletizm, Okçuluk, Floor Curling, Bocce, Dart takımları bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuz her yıl Tübitak 4006 etkinliğinde yer almaktadır.
Proje Çalışmaları
Yazdır